Fizetés, interjú, CV... Zárt Facebook-csoportunkban a legfogósabb dilemmákra is választ adnak szakértőink. Tedd fel kérdéseidet, mondd el véleményedet. Egy fórum a legjobb karrierépítési fogások megosztásáról. Vár minden új résztvevőt a MonsterCares.

"Összeállítottam a CV-met, pályáztam pár állásra, de semmi visszajelzés. Be sem hívnak interjúra. Mit tegyek?” - panaszolja Judit.
„A munkahelyemen a fizetésem sem valami magas, máshol többet ígérnek. Kérdésem, hogy mindenképpen váltsak-e munkahelyet?”- kérdezi egy másik társa, Gábor.
„Mennyit kérhetek X cégnél Y pozícióban?” – írja egy harmadik pályázó.

E szituációk nem egyediek a hazai munkaerőpiacon. Sok-sok pályázó nem tudja, kihez forduljon, ha kétségei vannak, elakadt az álláskeresésben. A Monster, a világ egyik legnagyobb állásportál-hálózata ebben kíván segíteni „MonsterCares” programjával.

Exkluzív, bizalmas, személyre szabott

Ez nem más, mint egy zárt Facebook-csoport, amelyhez minden a karrierépítésben többet, jobbat megcélzó munkavállaló, pályakezdő, váltásra kész pályázó vagy egyszerűen jobb állást megcélzó szakember csatlakozhat.

A belső fórumon szakembereink és a csatlakozott HR-szakértők válaszolnak a kérdésekre, amelyeket csak a csoportttagok láthatják. Emellett –aki ennél is bizalmasabb körben szeretné problémáját megbeszélni - személyes üzenetben is fordulhat tanácsért a szakértőhöz.

Mi, a Monsternél hiszünk abban, hogy a karrierépítés nem egyszerűen egy fizetéssel járó munkahely megtalálásából áll. Hanem egy olyan út, amely során folyamatosan tanul, fejlődik, gazdagodik az ember, és olyan munkahelyet szerez meg, amelyben nemcsak egzisztenciát teremt, hanem jól is érzi magát. Ebben kívánunk segíteni tanácsokkal, közös gondolkodással.

Ha tehát úgy érzed, hogy elakadtál az álláskeresés útvesztőjében, vagy csak naprakész információkat szeretnél kapni a munka világát érintő kérdésekről fordulj bátran hozzánk a MonsterCares-en.

Pörgesd fel a karriered

Regisztrálj a Monsteren
REGISZTRÁLOK
monstercares

MonsterCares

Kérdésed van álláskereséssel kapcsolatban? Keresd a fórumokat kedvenc közösségi oldaladon:

facebook Facebook

Twitter Twitter

Google+ Google+

Monster mobil alkalmazások - Gyors, kényelmes, ingyenes. Töltsd le alkalmazásunkat most!
android
ipad
iphone

Média partner 

jobinfo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben.