A Monster a világban azon dolgozik, hogy online toborzási és álláskeresési megoldásaival elősegítse az állást kereső szakemberek találkozását a tehetségeket kereső munkaadókkal.


A Monster tudja, hogy az álláskeresés nagyon sok kihívást tartogat az álláskeresők számára, ezért szolgáltatásaival folyamatosan arra törekszik, hogy választ adhasson az álláskeresők igényeire.

A Monster.hu október 12-én elindította MonsterCares programját. A MonsterCares kezdeményezés célja, hogy visszaadja az álláskeresés emberi arcát, mert a közhelyes tanácsok helyett a személyes megközelítés tud a legtöbbet segíteni. Ezért a Monster.hu olyan felületeket és oldalakat hozott létre és tart fenn, ahol az érdeklődő álláskeresők feltehetik kérdéseiket, megoszthatják tapasztalataikat, és a MonsterCares munkatársai válaszolnak azokra.
Hiszünk abban, hogy a kommunikáció és közös gondolkozás előrelendíti a karrierépítést.

A MonsterCares program oldalai elérhetők a Facebook-on, Twitteren és a Google+ oldalakon is. Ha álláskereséssel kapcsolatos kérdésed, tapasztalatod, történeted van, akkor keresd a MonsterCares-t a kedvenc közösségi oldaladon:
Facebook
Twitter
Google+

Pörgesd fel a karriered

Regisztrálj a Monsteren
REGISZTRÁLOK
monstercares

MonsterCares

Kérdésed van álláskereséssel kapcsolatban? Keresd a fórumokat kedvenc közösségi oldaladon:

facebook Facebook

Twitter Twitter

Google+ Google+

Monster mobil alkalmazások - Gyors, kényelmes, ingyenes. Töltsd le alkalmazásunkat most!
android
ipad
iphone

Média partner 

jobinfo