A MOL-csoport idén is meghirdeti két tehetségkereső programját, a Growwwt és a Freshhht. Előbbi pályakezdő program munkaszerződéssel, utóbbi pénzdíjas, egyetemistáknak szóló verseny.

A Growww több mint 170 álláslehetőséget kínál mérnöki, közgazdász, IT, természettudományi és társadalomtudományi területeken 13 országban – csak Magyarországon több mint 70 pozíciót. Ezen kívül Ausztriában, Szlovákiában, Németországban, Szerbiában, Szlovéniában, Pakisztánban, Horvátországban, Romániában, Bosznia-Hercegovinában, Olaszországban, Lengyelországban és Csehországban is vannak állásajánlatok. A fiatal szakemberek április közepéig a MOL-csoport LinkedIn oldalán keresztül jelentkezhetnek.

Freshhh: március 29-ig lehet jelentkezni

A Freshhh egy izgalmas, az olaj és gázipart szimuláló játék. Azokat az egyetemistákat várja, akik tudásukat valós, az üzleti életből vett helyzeteken keresztül akarják bizonyítani. A versenynek 3 fordulója van, a legjobb 5 csapat május 25-én mérkőzik meg. Összesen 7 és fél millió forintot (25 ezer eurot) nyernek, és esélyük lesz arra, hogy csatlakozzanak a MOL-csoporthoz. Az egyetemtemistáknak szóló Freshhh-re is most indul a jelentkezés. A háromfős csapatok március 29-ig, a www.freshhh.net oldalon regisztrálhatnak.

Pörgesd fel a karriered

Regisztrálj a Monsteren
REGISZTRÁLOK
Monster mobil alkalmazások - Gyors, kényelmes, ingyenes. Töltsd le alkalmazásunkat most!
android
ipad
iphone

Média partner 

jobinfo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben.