Május 17-18-19-én kerül megrendezésre a Future Work Festival Budapesten az Akvárium Klubban, és közeli helyszíneken. A számtalan program közül az alábbi HR-hez, munkaerőtoborzáshoz kapcsolódó workshopokat ajánljuk most nektek:

PSZT... az alábbi regsztrációs kódokkal ingyen juthattok be a workshopokra korlátozott létszámban, ne hagyjátok ki!

 

Munkahelyi szuperhősök workshop - by AON

"Tudunk hatni a cégbeli boldogulásunkra? Befolyásolhatjuk azt, hogy milyen a munkahely, ahol dolgozunk, és ott hogyan érezzük magunkat? Igen. Hogyan találd meg a benned rejlő szuperhőst?"

2017. május 18., csütörtök, 16:00 - 18:00

Loffice Budapest: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/737287466434752

regisztrációs kód:FWF_AON

Tudunk hatni a cégbeli boldogulásunkra? Befolyásolhatjuk-e azt, hogy milyen a munkahely, ahol dolgozunk, és ott hogyan érezzük magunkat? Igen. A workshopot szervező Aon Hewitt Magyarország cég kiemelkedő szerepet vállal itthon a jövő munkahelyeinek megformálásában, Legjobb Munkahely Programjukkal pedig világszerte hiteles képet adnak a munkavállalók jelenéről. Most senior tanácsadójuk, az elkötelezettség szakterület vezetője, Kürti László közös gondolkodásra hív mindenkit, akit érdekel az, hogy hogyan teremthetünk jobb munkahelyi élményt magunknak.

 

Munkahelyi élmények. Rajtad is múlik! - workshop by BP

"Beszélgessünk együtt arról, hogy milyen élmények érnek a munkahelyeden és, hogy milyen lehetőségeink vannak arra, hogy igazán jól érezzük magunkat a munkahelyi bőrünkben nap mint nap, akár hosszútávon is."

2017. május 18., csütörtök 17:00 - 19:00

Rácskert: 1072 Budapest, Dob utca 40.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1342525395828895

regisztrációs kód: FWF_BP

Te is átélted már, hogy a munkahelyeden azt érezted, minden összejött: érdekes feladatot kaptál, amiket jól oldottál meg és ezek feldobtak, így egyre több örömet okozott a munkád? Kerek a világ, a cégnél valahogy minden klappol és jó itt dolgozni. Aztán meg ennek éppen az ellenkezőjét. Amikor nem is értetted, mit keresel ott és nem tudtad magad motiválni semmivel sem. Vissza tudsz emlékezni arra, hogy milyen élmények segítették elő az első érzést, és vajon milyenek az utóbbit? Fejtsük meg közösen a titkot!

 

Dolgozói ötletgyár az Eonnal by EON

"Hogyan lehet egy szabályozott szervezetben dolgozó munkatársak vállalkozói ötleteit inkubálni, az ötletekből termékeket fejleszteni és piacra dobni úgy, ahogy azt egy startup teszi? Hogyan lehet megteremteni az innovációhoz szükséges feltételeket egy nagyvállalat működésében?"

2017. május 19., péntek, 16:00 - 18:00

Filo Bar: 1072 Budapest, Dob utca 32.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/420176901697406

regisztrációs kód: FWF_EON

 Az E.ON Hungárianál azt vallják, hogy tőlünk, a mai kor embereitől függ, hogy milyen lesz a jövő világa. Ezért teljes szívből támogatják azokat, akik az ötleteiket meg is valósítják, bátorítják azokat, akik gyorsan tanulnak és ünneplik mindazokat, akikben elég szenvedély van, hogy megváltoztassák a jövő energiavilágát. De hogyan lehet egy szabályozott szervezetben dolgozó munkatársak vállalkozói ötleteit inkubálni, az ötletekből termékeket fejleszteni és piacra dobni úgy, ahogy azt egy startup teszi? Gyere el a workshopra, és ismerd meg, hogyan működik a termékfejlesztés az E.ON-nál, egy frissdiplomás szemén keresztül.

 

A sport szerepe a munkatársi- és felhasználói közösségépítésben - by Decathlon

"Mi az az egyetlen dolog, ami mindenkit összeköthet egy nagyvállalatnál? Mi az, ami minden dolgozónak fontos és motiváló ereje van? Mi az, ami segítheti a munkatársak közötti szorosabb együttműködést és könnyen kapcsolatot teremthet a vásárlókkal is? Ez a sport."

2017. május 19., péntek, 16:00 - 18:00

KAPTÁR: 1065 Budapest, Révay köz 4.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/613731632154172

regisztrációs kód: FWF_Decathlon

Mi az az egyetlen dolog, ami mindenkit összeköthet egy nagyvállalatnál? Mi az, ami minden dolgozónak fontos és motiváló ereje van? Mi az, ami segítheti a munkatársak közötti szorosabb együttműködést és könnyen kapcsolatot teremthet a vásárlókkal is? Ez a sport.Kevés olyan döntés létezik ma a magyarországi Decathlon Magyarországnál, ahol ne vonnánk be a munkavállalókat is a döntésekbe, legyen szó akár egy új áruházvezető kiválasztásáról vagy a fizetésemelések mértékéről. A workshopra eljönnek a vezetőik és elmondják neked hogyan csinálják.

 

A jövő MOST van, avagy digitális jövőbe néző by Vodafone

"Szerintetek milyen a jövő sikeres, digitális vállalata? És milyen a jövő digitális munkáltatója? A digitális transzformáció számtalan utat és lehetőséget rejt, ismerd meg őket a Vodafone workshopjának keretében."

május 19., péntek 16:00 - 18:00

Anker't: 1061 Budapest, Paulay u 33.

Az esemény Facebook oldala:  https://www.facebook.com/events/1462329487163649

regisztrációs kód: FWF_Vodafone

Szerintetek milyen a jövő sikeres, digitális vállalata? És milyen a jövő digitális munkáltatója? A digitális transzformáció számtalan utat és lehetőséget rejt, nincsen bevált recept, séma és sablon. Alapvetően változtatja meg a gondolkodásodat, és ha egyszer ráéreztél, sosem engeded el. Várunk a Vodafone Hungary workshopján! A program rövid vitaindítója után kiscsoportokban megnézzük, hogy mit jelent a digitalizáció és a digitális kultúra ma számunkra. Megnézzük azokat a gyakorlatokat, ötleteket, amelyek ma a figyelmünk középpontjában vannak. A beszélgetésekbe bekapcsolódnak a digitális jövő képviselői, munkatársaink és barátaink.

 

Hogyan válthatod be az ingyenes részvételhez a kódokat?

1. Látogass el a https://futureworkfestival.hu/ oldalra, a fejlécen a RÉSZT VESZEK menü alatt regisztrálj először, 

2. Válaszd ki a kedvenc workshopodat - akár többet is - a Workshopok almenüben, majd kattints a Jegyvásárlás gombra,

3. A rendszer átvisz a TIXA jegyoldalra,

4. A Workshop jelöld, és ha van kuponkódod add meg: pl.: FWF_NN és Beváltom gomb!

 

Találkozzunk a fesztiválon, ahol Monster minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedik!

Pörgesd fel a karriered

Regisztrálj a Monsteren
REGISZTRÁLOK
Monster mobil alkalmazások - Gyors, kényelmes, ingyenes. Töltsd le alkalmazásunkat most!
android
ipad
iphone

Média partner 

jobinfo