„Az álláshirdetésekből minden részlet nem tudható meg, egy állásbörzén viszont első kézből szerezhető információ és választható ki az elvárásoknak leginkább megfelelő állás”– írják a március 2-3-i HVG Állásbörze szervezői. Egy kis előzetes, mi vár a kilátogatókra. Már lehet regisztrálni.

Az életben egyszer mindent ki kell próbálni, így van ez a karrierrendezvényekre való kilátogatással is. Vétek nem részt venni egy olyan programon, ami lehetőséget ad arra, hogy új helyzetekben próbáld ki magad, hogy megvillogtasd a tudásod, hogy hasznos dolgokat tanulj. Mindezt úgy, hogy közben egy sokszínű programnak lehetsz a részese, és jól érezheted magad. Ehhez nem elég a virtuális felület!

Azonnali reakciók, a ki nem mondott félelmekre

Benned is száz meg száz kérdés motoszkál a jövőddel kapcsolatban? Bizonytalan vagy, hogyan kezdj hozzá a CV írásnak? Ha szóba kerül a fizetési igény, azonnal görcsbe rándul a gyomrod? Egy karrierrendezvényen számos szakember várja, hogy megválaszolhassa kérdéseidet és feloldja gátlásaidat. A március 2-3-án megrendezésre kerülő HVG Állásbörzén például több különböző témájú, ingyenes tanácsadáson vehetsz részt. Elsajátíthatod a bértárgyalás és a self-branding praktikáit is, megtudhatod, milyen a jó önéletrajz, valamint azt is, hogy hogyan kell viselkedni egy állásinterjún.

Útmutatás: merre tovább?

Ha még nem is tudod pontosan megmondani, milyen állásban képzeled el magad, akkor sem árt, ha már most körülnézel a munkaerőpiacon, és felméred a lehetőségeid. A HVG Állásbörzén a temérdek nyitott pozíción kívül izgalmas előadások is várják az érdeklődőket. Többek között ott lesz Szily Nóra, aki az önismeret fontosságáról beszél, és Zacher Gábor, aki a függőség és munkaalkoholizmus jellemzőit villantja fel.

Egy új megmérettetés

Az utóbbi időben számos cikk szólt a szakmai gyakorlat előnyeiről a végzettséggel szemben. Vajon minden munkaadó a tapasztalatot nézi, és a diploma értéke el fog veszni a jövőben? Több mint 140 álláskínáló képviselőjétől kaphatsz közvetlenül választ arra, hogy a sokévi tanulást hogyan fordíthatod saját javadra! Az állásbörzén kötetlen keretek között tesztelheted, illetve mutathatod be képességeidet.

Kapcsolatépítés

Ha pedig elfáradnál az előadások, a tanácsadások és a szakmai eszmecserék tömkelegében, akkor a Nestlé Karrier Kávézóban megpihenve networkingre is lehetőséged nyílik. Sosem tudhatod, hol találod meg életed lehetőségét, vagy inkább mondjuk úgy, hogy ő talál Téged?

Gyere el személyesen a HVG Állásbörzére! A részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!
2016. március 2-3. 10:00-18:00, SYMA Rendezvényközpont

Pörgesd fel a karriered

Regisztrálj a Monsteren
REGISZTRÁLOK
Monster mobil alkalmazások - Gyors, kényelmes, ingyenes. Töltsd le alkalmazásunkat most!
android
ipad
iphone

Média partner 

jobinfo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben.